Disposem d’una oferta regular d'actuacions en economia social i cooperativisme per a tots els públics, tant per a aquelles persones que tenen ganes d’apropar-se a l’economia social i solidària, com per a aquelles persones o col·lectius que estan pensant en constituir el seu propi projecte econòmic. També oferim altres accions descentralitzades en altres espais comunitaris i seus de l’economia social i solidària de la comarca.

Oferta formativa

Benvinguts a Collserola


BENVINGUTS A COLLSEROLA

Aquesta tardor, obrim les portes de les finques de Collserola! Els mesos de setembre i octubre tindràs l'oportunitat de descobrir la Collserola pagesa que arrela envoltada dels boscos, barris i camins de la Serra. El diumenge 1 d'octubre tindrem un gran acte de celebració, la jornada Collserola és Pagesa, amb nombroses activitats per a les aficionades a la gastronomia, les hortolanes, les que volen aprendre més del món agro, les amants del producte local i del Parc Natural, les més petites de la casa i totes les que vulguin gaudir d'un diumenge especial als camps de La Rural de Collserola, a Valldoreix.

Al programa trobaràs tallers, tastos, una mostra de maquinària, una passejada amb ramat, parades de producte de Collserola, xerrades, dinar i barra, música, un espai agro infantil... Segueix-nos per estar al cas dels detalls de la jornada que anirem publicant les properes setmanes.

Aquest acte central estarà acompanyat de visites a finques els caps de setmana anteriors i següents per conèixer de primera mà les finques de la Serra, el seu dia a dia i les aportacions que fan al territori.

C. Creació i establiment de projectes d'ajuda mútua


Servei de formació per a la creació i establiments de projectes d'ajuda mutua